08 december 2011


Förkyld är bara förnamnet

Har vart förkyld och rasslig i 2 veckor nu! Blir ett besök till Lysekils läkarhus idag igen! Jonathan är piggelin iallafall. Han har "bara" haft hosta, men som nu har gett med sig!

För övrigt så är jag i princip klar med alla julklappar, och har varit sen i oktober! :) Har bara syskonbanen kvar att köpa till! Men var köper man till en 16 åring och 14 åring? Inte lätt! Får fundera vidare helt enkelt! :)

Lite uppdatering om min lilla skatt så fick han inga feberepisoder i sommras, ngt jag var rädd att han skulle få! Skönt det! I början av hösten bestämdes det att vi kulle halvera Jnathans astma mediciner Ett beslut som var som gjort för att misslyckas! Stackarn kunde inte ens hoppa på en studsmatta utan att få andnöd, och då snackar vi om en si så där 3-5 minuters hoppande. Sen vid första förkylningen efter medicinhalveringen så vart det ju kaos i lungorna, och då fick vi istället fyrdubbla dem. Så nu är det beslutat att han går tillbaka till sin grundmedicinering som är 4 puffar per dyg, och 8 puffar vid förkylning.

Världens goaste och underbaraste är han såklart! Han pratar på som bara den! Han är otroligt empatisk, glad, envis och fantastiskt duktig på allt! Han toatränar och kissar på toaletten. Favoriter på tv är just nu "Emil i lönneberga" med griseknoen och hästen Lukas. Elias den lilla räddningsbåten ligger också högt på listan, liksom det mesta som visas på Bolibompa! Och så "Byggare Bob" naturligtvis! :) Årets julkalender på tv får inte heller missas! :) Polisbilar, ambulanser, brandbilar, lastbilar och grävmaskiner är det som gäller för hela slanten i leken. Legobygge, kojbygge, måla och rita samt utelek är också roligt!

Ja här kom en lite text uppdatering från oss! :)



Inga kommentarer: